Nasze projekty

Szkoła Gospel

Korzystając z wielu lat doświadczeń działalności Sienna Gospel Choir postanowiliśmy otworzyć pierwszą w Polsce Szkołę Gospel, w której każdy, bez względu na wiek, umiejętności, czy zdolności może rozwijać swoją pasję do muzyki gospel i nie tylko. Jest ona odpowiedzią na potrzeby rozwoju w zakresie emisji głosu, dykcji, kształcenia słuchu, śpiewu solistycznego, zespołowego i chóralnego, wiedzy o muzyce i gry na instrumentach. Zajęcia odbywają się w przyjaznej, życzliwej atmosferze, dzięki której możliwe jest wydobycie pełnego potencjału istniejącego w uczniach.
Odwiedź naszą stronę www.szkolagospel.pl

Sienna Gospel Choir

Sienna Gospel Choir to żywiołowy chór grający muzykę gospel. Chór powstał w 2002 roku. Przez 17 lat swojej działalności Sienna Gospel Choir brał udział w wielu znaczących wydarzeniach muzycznych, dużych festiwalach w Polsce i za granicą, był wielokrotnie angażowany przy produkcji programów radiowych i telewizyjnych oraz chętnie działał na rzecz lokalnych i ogólnopolskich akcji charytatywnych. W Sienna Gospel Choir śpiewa ponad 50 osób, które łączy wspólna miłość do muzyki gospel oraz ponaddenominacyjny charakter chóru. Chór współpracuje z wieloma utalentowanymi wokalistami i instrumentalistami.
Odwiedź naszą stronę www.siennagospel.pl

Sienna Gospel Young

To energiczny chór dziecięco-młodzieżowy, w którego skład wchodzi obecnie około trzydziestu chórzystów w wieku 6 – 15 lat. „Youngi” powstały w 2003 roku przy dorosłym chórze Sienna Gospel Choir. Naturalność i Radość to najważniejsze cechy grupy, które od lat z powodzeniem wyrażane są śpiewem. Repertuar chóru stanowią nowoczesne i radosne, a przy tym autorskie kompozycje gospel z mądrym przesłaniem. Zespół ma w swoim dorobku wiele nagrań i koncertów, występów w programach telewizyjnych i kilka zrealizowanych teledysków.
Odwiedź naszą stronę www.sgy.pl

Chrześcijańska Poradnia Psychologiczna

Poradnia prowadzi swoją działalność w ramach Zboru Stołecznego Kościoła Zielonoświątkowego. Celem poradni jest świadczenie pomocy duszpasterskiej, psychologicznej i pedagogicznej. Zapraszamy wszystkie osoby szukające pomocy – także spoza naszej społeczności.

Odwiedź naszą stronę www.chrzescijanskaporadnia.pl

Wesprzyj nas

„Dawanie przynosi więcej radości niż branie”

Dz. Ap.20:35