O nas

Jesteśmy….zespołem ludzi, którym leży na sercu dobro drugiego człowieka oraz idea niesienia w świat tego co piękne i dobre poprzez edukację, ewangelizację i sztukę.

Działamy od 2017 roku przy Zborze Stołecznym Kościoła Zielonoświątkowego przy ul. Siennej.

Przez ten czas aktywnie wspieramy społeczność lokalną, działania chórów gospel: SIENNA GOSPEL YOUNG I SIENNA GOSPEL CHOIR oraz SZKOŁY GOSPEL. Od sierpnia 2019 roku pod nasze skrzydła przyjęliśmy działającą z powodzeniem od kilku lat CHRZEŚCIJAŃSKĄ PORADNIĘ i wspólnie poszerzamy ofertę, szukamy nowych dróg rozwoju, żeby jeszcze lepiej służyć Wam wsparciem i pomocą.

Staramy się realizować misję naszej organizacji w tym, co najlepszego możemy zaoferować. Edukacja, terapia i muzyka, choć pozornie odległe, łączą się w opowieści o tym, jak wykorzystać wiedzę, kompetencje i talenty na rzecz bliźniego.

Zapraszamy do współpracy, wsparcia oraz korzystania z naszej oferty! Część dochodu z zajęć komercyjnych wspiera działania Fundacji Sienna na rzecz dzieci, młodzieży i dorosłych w potrzebie!

Wesprzyj nas

Jeśli chcesz, aby Twoja darowizna została przeznaczona na konkretny projekt, dopisz w tytule przelewu jej nazwę, np. Darowizna na cele statutowe Fundacji Sienna – chór Sienna Gospel Young.

Część dochodu z każdej konsultacji, warsztatu, szkolenia, zajęć indywidualnych i grupowych zasila działania Fundacji Sienna